Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У цьому році заплановано провести капітальні ремонти у 9 навчальних закладах Кривого Рогу

Криворізькі школи готуються до нового навчального року. Для створення комфортних та безпечних умов навчання та розвитку дітей щороку з міського бюджету виділяються кошти на поточні та капітальні ремонти освітніх закладів.

У 2021 році на утримання та розвиток галузі освіти передбачено понад 3,3 млрд грн або 43% бюджету міста. І це попри те, що недофінансування освітньої галузі Кривого Рогу з держбюджету становить понад 65 млн грн.

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

Майже 27 млн грн міського бюджету підуть на капітальні ремонти освітніх установ, понад 3 млн грн направлять на реалізацію проєктів-переможців конкурсу «Громадський бюджет» та більше 5 млн грн – на придбання сучасного обладнання.

У цьому році заплановано провести капітальні ремонти у 9 навчальних закладах. У всіх школах та дитячих садках виконають поточні ремонти. У понад 30 закладах частково замінять вікна на енергозберігаючі, у 4 школах відремонтують покрівлю та в 13 закладах проведуть ремонти харчоблоків, систем опалення та внутрішніх приміщень.

Також, у місті реалізуються проєкти переможців конкурсу «Громадський бюджет 2021» та переможців «ГБ-2020», серед яких є проєкти, спрямовані на благоустрій та енергозбереження освітніх закладів, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, модернізацію спортивних залів, осучаснення приміщень та класних кімнат.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі