26 листопада 2019 року криворізька школа №78 долучилася до впровадження нової шкільної культури харчування за рецептурою страв відомого кулінарного експерта Євгена Клопотенка.
Першими дегустували нове меню вихованці ГПД. До їхньої страви-фавориту – горохового супу було додано різноманітні спеції, що наповнили улюблену страву особливими вишуканими нотками.
"Кажуть, не здивуєш – не нагодуєш… Традиційне картопляне пюре вдвічі стає смачнішим, якщо зацікавити дітей новим виглядом страви – наприклад, зробити його… рожевим завдяки буряковому соку. Працює! Перевірено" – зазначили у навчальному закладі.
Для максимального збереження поживних речовин у м’ясі наші диво-повари відбивні з курячого філе тепер запікають у духовій шафі. Смачно, корисно, вітамінно. Ну і насамкінець – гарячий солодкий чай зі шматочками цитрини – відмінний варіант для осінньої пори.
"Головне – пити його невеликими ковтками і насолоджуватися приємним смаком!" – радять у школі.
новини Кривий Ріг LIFE