Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Спортсменка із Кривого Рогу Марія Полторак стала амбасадоркою Ліги Джиу Джитсу України

Історія амбасадорки Ліги TMS Марії Полторак @maha_poltorak_ — одна з тисячі історій дітей-спортсменів, які були вимушені відмовитися від своїх мрій завдяки «руському миру». Залишившись без свого чудового тренера @irbis_bjj, Маша намагалася зробити все можливе, щоб цей змагальний сезон не пройшов повз неї.



«Рік тому я й подумати не могла, що буде повномасштабного вторгнення. Але 2022 видався дуже складним. Мій тренер і тато з перших днів війни пішли захищати Україну.

На цей рік були великі плани: поїхати на безліч турнірів з моїм тренером Пахаєм Валерієм Євгенійовичем, стати чемпіонкою Європи, взяти реванш у моїх суперниць.

Але, на жаль, росія напала на Україну. Мій тренер пішов воювати, всі плани рухнули. Проте я вирішила не зупинятися та почала тренуватися у Костянтина Кропивки @koxa_kr.

Наприкінці вересня я дізналася, що Ліга TMS проводитиме змагання у Києві. В мене одразу з’явилася на обличчі посмішка, тому що це буде мій перший турнір у 2022 році за територією Кривого Рогу. І я, нарешті, зустрінуся зі своїми знайомими та друзями. Я дуже вдячна TMS League та @shay.gutman за те, що вони провели цей івент. В мене з’явилося ще більше мотивації наступного разу приїхати набагато сильнішою!



Хочу подякувати волонтерам, які допомагають нашим військовим, і нашим героям, які захищають нас від ворогів. Я сподіваюся, що війна скоро закінчиться і ми продовжимо з моїм тренером нашу спільну роботу в бразильському джиу-джитсу», – заявила Марія у своєму інтерв’ю.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі