Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривму Розі на 40% працює зовнішнє освітлення вулиць, – О. Вілкул

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 14.12.22:

  • Оперативна обстановка на нашому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, підтверджено вогневе ураження району зосередження загарбників біля Вербового Запорізької області. Знищено до 10 одиниць озброєння і військової техніки різного типу. На Херсонському напрямку ворог продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру населених пунктів на правому березі Дніпра. Постраждали 28 населених пунктів.
  • У самому Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією. Усі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи – працюють стабільно. Однак, як і в попередні дні, у Дніпропетровській області «Укренерго» та ДТЕК застосовують відключення електроенергії для стабілізації системи. Ми на це не можемо впливати, рубильник не у міста. Потрібно до цього ставитися з розумінням, енергетики роблять все можливе.
  • Незважаючи на такі тимчасові відключення, завдяки досягнутим учора домовленостям з енергетиками про збільшення лімітів для нашого міста, нам вдалося ще збільшити кількість електротранспорту на маршрутах. Якщо в цифрах, то на маршрути сьогодні вийшли 91 тролейбус замість 72-х, як було вчора, 35 вагонів швидкісного трамваю, замість вчорашніх 10-ти, та 30 міських трамваїв – вчора було 25.
  • Також сьогодні, як і вчора, у місті на 40% працює зовнішнє освітлення вулиць. Але, як я вже сказав, ризики аварійних відключень залишаються. Тому якщо у вас вимикали світло вдома, енергетики просять вмикати електроприлади поступово, через 15-20 хвилин після відновлення електропостачання. Інакше трансформатори не витримають різкого зростання напруги і будуть відбуватись локальні аварії. Це досить просте, але дуже важливе правило. Також енергетики нагадують про необхідність економити електроенергію. Від цього теж залежить кількість аварійних відключень.
  • У складних умовах воєнного стану місто продовжує надавати допомогу тим сім’ям криворіжців, які найбільше цього потребують. У грудні вже понад 47,5 тисяч із них отримали безкоштовні продуктові набори вдруге, а з травня місяця сім’ям криворіжців видано вже понад 283 тисяч таких наборів за рахунок міського бюджету.
  • Кривий Ріг продовжує допомогу й звільненим громадам Херсонської області. Зокрема, наші комунальники провели серйозну роботу щодо зміцнення електропідстанцій у Херсоні для захисту від можливих ракетних ударів. Це зараз одне з першочергових завдань. Ми одна країна і завжди допомагатимемо один одному.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі