Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Кривий Ріг від благодійників Німеччини отримав автобус Mercedes–Benz, який скоро вийде на маршрут (фото)

Кривий Ріг завдяки співпраці з Благодійною організацією Німеччини Tübingen hilft Ukraine отримав автобус Mercedes–Benz Citaro EVOBUS.

Про це повідомили у Військовій адміністрації міста.

«Ми вдячні міжнародним партнерам за допомогу в поповненні нашого комунального пасажирського транспорту. З перших днів війни на нього покладена особлива місія – крім перевезення пасажирів ми направляли автобуси на вивезення жителів з тимчасово окупованих територій, евакуацію пораненних та низку інших важливих завдань. І зараз нам дуже потрібні автобуси! Адже через руйнування ворогом об’єктів енергетичної інфраструктури по всій Україні запроваджені екстрені відключення електроенергії й ми живемо в режимі обмеженого споживання енергетики. Це стосується і роботи електротранспорту. Він також працює в обмеженому режимі. А тому основне навантаження на сьогодні є саме на комунальні автобусні маршрути та маршрути, які обслуговуються приватними перевізниками. Наразі, комунальне підприємтво «Міський тролейбус» обслуговує 7 автобусних маршрутів на них працює 17 автобусів. Автобус, який отримали сьогодні, також буде залучений для перевезень на міських маршрутах. Сам автобус великий, комфортабельний, у ньому передбачені зручності для пасажирів з обмеженими можливостями. Тут 29 пасажирських місць, а всього у ньому може перебувати до 100 чоловік», – сказав в. о. міського голови Юрій Вілкул.

Директор КП «Міський тролейбус» Олександр Приходько сказав: «Завдяки величезній роботі, яку проводить Військова адміністрація та керівництво міста, Кривий Ріг живе майже нормальним життям в умовах воєнного часу. З усіх питань і наше підприємство отримує необхідну допомогу та підтримку. Ми виконуємо необхідні ремонти техніки, забезпечені паливно-мастильними матеріалами та іншими матеріалами. Транспорт міста, незважаючи на всі труднощі війни, працює і ми й надалі робитимемо все можливе, щоб криворіжцям було комфортно користуватися ним».

Марія Кулиняк директор БФ «Розвиток міста» зазначила: «Ми давно співпрацюємо з німецькою благодійною організацією Tübingen hilft Ukraine. До неї входять українці, які були в Німеччині задовго до війни. І з початку війни вони організували хаб, збирають гуманітарну допомогу від німців і відправляють до України. Вони нас і зконтактували з компанією по автобусах. Дізнавшись, яке у нас довге місто, яке воно прекрасне, нам вирішили подарувати автобус. І сказали, що якщо ми добре відпрацюємо і сам автобус працюватиме на благо громади то це буде перший автобус із низки наступних таких автобусів, які вони нададуть нашому місту! Для нас дуже важлива така підтримка!».

новини Кривий Ріг LIFE


Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі