Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі проінспектували полігон твердих побутових відходів (фото)

На території Саксаганського району в гірничому відводі шахти «Криворізька» (колишня шахта «Родіна») акціонерного товариства «Кривбасзалізрудком» розташований міський полігон складування твердих побутових відходів, який передано в експлуатацію товариству з обмеженою відповідальністю «Екоспецтранс».

З метою здійснення перевірки дотримання Правил експлуатації полігонів побутових відходів та Правил експлуатації об’єктів поводження з побутовими відходами, 7 червня представниками виконкому Саксаганської районної у місті ради, за участю представника відділу запобігання надзвичайних ситуацій Криворізького районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, проведено комісійне обстеження стану полігону ТПВ.

Про це повідомляє пресслужба Виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Площа полігону становить 23,7 га. Наразі на полігоні експлуатується дві робочі карти розміром 250×100 м, загальною площею близько 5 га. Протягом 2022 року на полігоні прийнято та захоронено 1468,98 тис. м3 відходів, із них з території Саксаганського району – 308,38 тис. м3.

Відповідно до інформації ТОВ «Екоспецтранс», з метою недопущення випадків займання біогазу та захисту лісового масиву від займання на полігоні:

щоденно виконуються роботи з технологічної пошарової підсипки інертними матеріалами захоронених відходів;

  • пожежні ємкості заповнені водою;
  • господарська зона полігону обладнана пожежними щитами та додатковими вогнегасниками;
  • прокладені пожежні дороги вздовж робочих карт полігонів;
  • у літній період проводиться зрошування автошляхів поливомийним автомобілем ЗіЛ МДК;
  • для запобігання виносу забруднення транспортними засобами за територію полігону ТПВ споруджено дезбар’єр у вигляді ями з тирсою, призначений для дезінфекції коліс;
  • з 2018 року на полігоні введено в експлуатацію газоелектрогенераторну установку потужністю 659 кВт, яка працює на біогазі, утвореному внаслідок гниття сміття (органічних відходів), що відбувається в ущільнених шарах відходів полігону.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини