Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Щирий і світлий. Свій останній спочинок знайшов криворізький воїн Олександр Кашечко

1 червня на Бахмутському напрямку загинув 43-річний криворізький захисник Олександр Кашечко. Він був водієм мінометного взводу штурмової роти військової частини Т0930. 

З початком війни, слідом за сином, чоловік пішов до тероборони. Воював на Херсонщині, на Запоріжжі, а згодом і на Донеччині.

Сьогодні рідні, близькі й побратими провели Героя в останню путь.

«Старший син його, геть молодий, пішов в тероборону. А за ним і Саша пішов. Ніхто їх не призивав, вони самі пішли вчитися й воювати. Саша завжди був чесною й працьовитою людиною. Спасибі йому…» – поділився болем сусід загиблого, пан Володимир.

До війни Олександр Володимирович працював електриком на Південному ГЗК. У вільний час дуже любив готувати й радувати близьких своїми кулінарними шедеврами. 

«Ми дружили більше 20 років. Ця його посмішка, що на портреті… Вона назавжди залишиться в наших серцях. Саме такий він і був – щирий і світлий. А які він страви готував… Завжди вишукував цікаві рецепти, завжди так гостинно зустрічав нас. Ми ніколи його не забудемо. Він віддав своє життя, захищаючи свою сім’ю і всіх нас», – поділилася кума захисника, Олена.

«Працювали разом з Олександром. Він був справнім чоловіком, хорошим колегою і вірним другом. Позитивний завжди був. Вічна йому пам’ять», – висловив скорботу колега Олександра, Дмитро.

У захисника залишилися дружина й двоє синів. Старший син Ігор теж нині боронить Україну від ворога.

«Ми всі в шоці…Дай Бог, щоб син живим залишився… Він так на батька схожий. Хай би тепер малий залишився вдома, він дуже потрібен матері…», – горює близький друг полеглого, Вадим.

Пам’ятаймо безцінний подвиг кожного захисника.

Вічна пам’ять і слава полеглому Герою!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі