Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

12 разів судимий чоловік із Кривого Рогу мріє потрапити в ЗСУ

Кримінальна «кар’єра» уродженця рф розпочалася з 2000 року. Тоді за ст.140 КК України (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) він був засуджений до 1 року й 6 місяців тюрми, проте суд замінив ув’язнення на іспитовий термін  та штраф.

А вже через 2 роки чоловік знову опинився в залі суду за хуліганство. Потім він ще 7 разів заслуховував вирок за крадіжки та розбій. Ще були судимості за наркотики й шахрайство.

Цього разу Саксаганський районний суд Кривого Рогу розглядав справу, де фігурант крав люки, які належать ПАТ «Укртелеком». Діяв вночі за допомогою лому. На його рахунку – металеві кришки на загальну суму 9 550 гривень.

Прикметно, але в суді рецидивіст впевнено заявляв, що провину свою повністю визнає, погоджується із сумою компенсації, а також і про свої наміри йти служити в ЗСУ, щоб і Батьківщину захищати, і гроші заробити на відшкодування збитків.

Ураховуючи той факт, що крадіжку люків громадянин вчиняв в період іспитового строку, а під час суду вже відбував покарання за подібний злочин, то суд визначив для нього остаточне покарання у виді 4 років і 8 місяців ув’язнення. 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі