Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

2 травня на війні загинув 43-річний криворізький воїн Василь Печерський з позивним «Холод»

2 травня на війні загинув 43-річний криворізький воїн Василь Печерський з позивним «Холод». Василь Сергійович не дожив одного дня до свого 43-річчя.

Про загибель вітчима повідомив його син Данило Кузнецов.

«Я зростав без батька і завжди про нього мріяв. Я завжди заздрив своїм друзям, коли вони розповідали про своїх татусів. Завжди проступали сльози, коли я бачив, як діти граються зі своїми синами, завжди заздрив, коли саме тато забирав їх зі школи. Але потім у моєму житті з’явився ти. Ти став мені справжнім Батьком. Ним і залишишся назавжди. Я вдячний тобі за кожен день, за кожну пораду, за всю ту підтримку і ті сили, які ти вклав у мене. Я дякую тобі за свого чудового молодшого брата та за те, що робив мою маму щасливою. Дякую за все.

Ти пішов із земного життя зі зброєю в руках. Справжнім Героєм нашої країни. Тебе не ловили воєнкоми, не приносили повістки на роботу. Ти – доброволець, який став на захист українського народу. Без військового досвіду, без ідеального здоров’я, але з тим характером і волею, про які всі так люблять казати. Ти пройшов десятки штурмів. І це був не останній. Зараз ти штурмуєш Небеса. Вчора в тебе мав би бути день народження. Я тобі обіцяю, що ти будеш пишатись мною та Денисом. Прощавай, батя», – написав Данило.

Вічна пам’ять і шана визволителю України!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі