Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

16 Листопада, 2020

Лисиця і Журавель

Лірична казка

Початок вистав : 11.00 й 12.30.

Опис: Дівчата-Калина й Бузина розповідають що жила собі Лиска у гаї, але з-за свого характеру, пересварилася з усіма сусідами. І вирішила жити по-новому; навіть з кимось потоваришувати по-справжньому. У тім гаї з'явився новий сусід – журавель Журко, от вони й познайомились і вирішили разом повечеряти, таким чином, скріпити свої стосунки, але ця ідея їх і посварила. Але чим все закінчилось? Ми дізнаємось переглянувши казку.

Читати...

Соцсети: В Кривом Роге рецидивист возле школы напал на матерей с детьми (фото)

Пост о том, что в Кривом Роге жить небезопасно, на своей странице в Фейсбуке разместила Светлана Солдатова. Ее утверждение было вызвано тем, что она и ее ребенок стали жертвой уличного преступника. А случилось происшествие возле КОШ №123 по Николаевскому шоссе.

Читати...

В Кривом Роге мужчина целился пистолетом в прохожих (фото)

Вечером 14 ноября в полицию Кривого Рога обратились жители микрорайона Солнечный, которые едва не стали жертвой злоумышленника. Заявители указали, что в людном месте находится человек с оружием.

Читати...

Криворіжці, які постраждали під час трагічних подій 7 листопада, отримають матеріальну допомогу від міста

За дорученням міського голови Юрія Вілкула сім’ї загиблих і постраждалих отримають матеріальну допомогу з міського бюджету. Сім’ям загиблих буде виділено по 20 тис грн, постраждалим – по 10 тис грн. 

Читати...