Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

27 Жовтня, 2022

У Кривому Розі з 1 листопада ввімкнуть опалення у повному обсязі. Вода у центрі має запах йоду через водорості

Важливий пост про тепло, електрику та воду у соцмережах розмістив начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул:

Читати...

Правовий лікбез: чи можна виписати зареєстрованого на квадратній площі без його згоди на це?

Досить часто у громадян виникають труднощі щодо зняття з реєстрації у власному будинку чи квартирі особи, яка в ній зареєстрована, але не проживає протягом певного часу.

Читати...

ДТЕК повернув світло усім мешканцям Дніпропетровської області після стабілізаційних відключень 27 жовтня

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло всім споживачам, до яких застосовувались стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК Укренерго з 8:00 до 10:53 27 жовтня. Усі домівки в Дніпропетровській області зі світлом.

Читати...

У Кривому Розі попрощалися з Сергієм Брикайлом, який звільняв Херсонщину

На Центральному цвинтарі Кривого Рогу у секторі почесних поховань знайшов спочинок ще один відважний захисник України. Це криворіжець Сергій Брикайло, що загинув у боротьбі з окупантами на Херсонщині. У великій скорботі його проводжали у останній путь рідні, друзі та бойові побратими.

Читати...

У Бахмуті Донецької області загинув воїн, айдарівець із Криворізького району Михайло Дудковський

У боротьбі за свободу і незалежність України, стійко боронячи суверенність нашої держави та мир на рідній землі, у місті Бахмут Донецької області 21 жовтня 2022 року загинув український воїн, айдарівець Дудковський Михайло Віталійович, 13.01.1992 року народження, родом з м. Апостолове.

Читати...