Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

13 Грудня, 2022

У Кривому Розі та Криворізькому районі змінено тривалість комендантської години

З 13 грудня змінено час тривалості комендантської години. Відтак, вона триватиме з 23:00 до 5:00. Влада міста і району просить громадян неухильно дотримуватись правил визначеного часу.

Читати...

Із Кривого Рогу до Нововоронцовщини запустили безкоштовний автобус

З 12 грудня запрацював автобусний рейс, який сполучатиме Кривий Ріг із селами Нововоронцовської громади. Маршрутом можуть скористатися внутрішньо переміщені особи, які тимчасово мешкають у місті, а в село їм треба навідатися у справах.

Читати...

Юний дослідник з Кривого Рогу здобув нагороду на Міжнародній виставці винаходів та дизайну (фото)

Троє юних вчених з Дніпропетровщини вибороли нагороди на Міжнародній виставці винаходів та дизайну. Здобули дві золоті та одну срібну медалі.

Читати...

На Донеччині загинув захисник з Кривого Рогу Антон Чебручан

Про загибель військовослужбовця з Кривого Рогу повідомили рідні захисника. Антон Чебручан перебував в найгарячішій точці бойових дій – Мар’їнці Донецької області. Там разом з побратимами він відбивав атаки окупантів.

Читати...

Який електричний пристрій скільки “їсть” електрики: інфографіка

Енергетики звертаються до громадян щосили економити електрику та обмежити обсяги електроспоживання. Тому так важливо знати про те, скільки та які електроприлади витрачають електрики на свою роботу.

Читати...

У Кривому Розі введено чіткий алгоритм роботи з заявниками на субсидію: що змінилося?

В місті провели виїзну робочу нараду з працівниками Пенсійного Фонду України Саксаганського району щодо організації роботи з оформлення субсидій мешканцям міста.

Читати...

Бюджет-2023: на галузі культури та спорту передбачено понад 300 млн. грн

У 2023 році в бюджеті міста на галузі культури та спорту, збереження та підтримку в умовах воєнного стану міських закладів спортивно-культурного спрямування: бібліотек, музеїв, театрів, виставкового зала, палаців культури, ДЮСШ та інших передбачено понад 300 млн. грн.

Читати...