Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

15 Грудня, 2022

Дніпропетровщина у трійці лідерів за кількістю перспективних бізнес-ідей: визначено переможців чергової хвилі «єРобота»

Разом зі столицею та Львівщиною наш регіон увійшов до трійки лідерів за кількістю перспективних бізнес-ідей. Такий результат одинадцятої хвилі урядової програми «єРобота». Схвальний відгук отримали 23 проєкти. Їх авторам нададуть гранти на започаткування чи розвиток власної справи.

Читати...

Як розпізнати переохолодження і надати першу допомогу постраждалому

На морозі та у сиру вітряну погоду зростає ризик отримати холодову травму. Це дуже небезпечний стан, коли організм втрачає тепло скоріше, аніж встигає продукувати. При цьому страждають серцево-судинна, дихальна та нервова системи.

Читати...

Криворізький хлібозавод №1: 50 найменувань різноманітної хлібобулочної продукції, виробництво сягає близько 11 тон цілодобово (фото)

У місті працюють два великих підприємства – «Криворіжхліб» і «Криворізький хлібозавод №1» та 2 невеликих хлібозаводи. По кожному із них відпрацьований конкретний алгоритм дій у випадку відключення від електрики, води та газу.

Читати...

12-річну дівчинку, яка провалилася під лід на Ставках, врятував гірник “Сухої Балки” Євген Кльонов

7 грудня надзвичайна подія сталася на Ставках у Покровському районі. 12 річна дівчинка провалилася під лід, і її врятував випадковий перехожий. Дитину забрала швидка, у 8-ій лікарні їй надали допомогу. З дівчинкою все гаразд.

Читати...