test

Всі новини про життя міста

11 Січня, 2023

У Кривому Розі жінка сама себе зробила вдовицею

Злочин стався у ніч з 9 на 10 січня за місцем мешкання родини. Поліцейські встановили, що між подружжям виникла сварка, під час якої 53-річна жінка схопила ніж та поранила чоловіка у ногу. Від отриманих травм 56-річний потерпілий помер. 

Читати...

Допомога на проживання для переселенців: як отримати виплату у 2023 році

Протягом минулого року люди, які переїхали з «гарячих точок» на Дніпропетровщину, отримували допомогу на проживання. З настанням 2023-го таку виплату від держави їм продовжили автоматично.

Читати...

Укрзалізниця змінює розклад і маршрут низки поїздів, що курсують у сполученні Кривий Ріг — Нікополь — Запоріжжя

Так, з 19 січня поїзд №59 Харків — Одеса вирушатиме з Харкова о 12:37 (замість 08:12) та прямуватиме через Дніпро та Кривий Ріг (без заїзду на станції Новомосковськ, Запоріжжя, Марганець, Нікополь, Чортомлик та Апостолове). Також цей рейс додатково зупинятиметься на станції Божедарівка. Прибуття до Одеси залишається без змін — о 10:57.

Читати...

Фотофакт: У Кривому Розі завершили демонтаж конструкцій будинку, зруйнованого внаслідок ракетного удару

Днями гірничорятувальники 4 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України завершили демонтаж аварійних фрагментів житлового будинку, зруйнованого внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу 16 грудня 2022 року.

Читати...

Під час боїв на Донеччині загинув військовий з Криворізької танкової бригади Сергій Горяний

11 січня стало відомо про загибель ще одного мужнього бійця, котрий до останнього подиху виборював незалежність країни. Під час протистояння рашистам у Донецькій області обірвалося життя військового Криворізької танкової бригади Сергія Горяного.

Читати...

Календар магнітних бурь в січні 2023: кому з криворіжців «не пощастить»?

Особливо небезпечні магнітні бурі для людей, які перенесли інфаркт міокарда, інсульт, хто страждає на ішемічну хворобу серця, гіпертонію. Тому так важливо знати періоди прояву магнітних бурь.

Читати...

Під Бахмутом загинув працівник АМКР Павло Лебединський

5 січня під час виконання бойового завдання загинув працівник ПАО «АрселорМіттал Кривий Ріг», солдат, водій-електрик взводу радіорозвідки Павло Лебединський. Поблизу населеного пункту Кліщівка Бахмутського району він отримав поранення, несумісне з життям.

Читати...