Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

5 Квітня, 2023

Криворізький батальйон «Арей» отримав від благодійника нову автівку (фото)

Наш друг та брат Микола Іщенко подарував автомобіль “Nissan Navara” на потреби нашого батальйону. Від імені 7-го окремого батальйону “Арей” Української Добровольчої Армії висловлюємо велику подяку!

Читати...

Фотофакт: Так виглядала гребля на КРЕСі у 1930-х

У популярному історичному пабліку Криворізька старовини показали стопкадри з кінохроніки ВУФКУ (Україна). На них – гребля на річці Саксагань для Криворізької районної електростанції (КРЕС) у 1930 році.

Читати...

Криворіжці задонатили майже 5 мільйонів гривень – на 40 дронів для ЗСУ

Протягом січня-лютого цьогоріч в Кривому Розі тривав мистецький марафон #ЄднаємосязарадиперемогиКР, мета котрого полягала в зібранні 1 млн грн. для закупки дронів військовим. Криворіжці задонатили в 4 рази більше!

Читати...

«І нехай весь світ зачекає»: у Кривому Розі автомобілісти заблокували рух тролейбусів (відео)

На площі Визволення водії двох автівок припаркувались таким чином, що заблокували поточний рух тролейбусів. Усі були вимушені чекати на повернення власників машин.

Читати...

У Кривому Розі із палаючого будинку врятували жінку й трьох дітей

5 квітня об 11:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Володимира Терещенка в Тернівському районі горять електродроти в кабельному тунелі п’ятиповерхового житлового будинку. 

Читати...

«Криворіжгаз» продовжує безкоштовно встановлювати споживачам газові лічильники

На газопостачальному підприємстві діє інвестиційна програма, котрою передбачено встановлення абонентам безкоштовних приладів обліку споживання природного газу.

Читати...