Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

7 Квітня, 2023

Вони утримували Бахмутський напрямок: на Дніпропетровщині відзначили захисників, які повернулись із бойових завдань (фото)

На Дніпропетровщині зустріли штурмову роту, яка повернулась після виконання бойових завдань на Бахмутському напрямку.  Захисників зібрали на урочисте шикування. Вручили державні нагороди, почесні відзнаки, подяки, цінні подарунки.

Читати...

На Дніпропетровщині родини 64 загиблих через війну цивільних отримали по 300 тис грн матеріальної допомоги

На Дніпропетровщині почали видавати матеріальну допомогу родинам загиблих через війну цивільних мешканців. Нині кошти від області отримали вже 64 сім’ї. Розмір виплати – 300 тис грн.

Читати...

«Молодша донька досі не знає та малює листи»: Кривий Ріг простився із полеглим в листопаді під Бахмутом захисником Павлом Кулєшовим

7 квітня на секторі почесних поховань Центрального кладовища Кривого Рогу проводжали в останню путь  відважного захисника Павла Кулєшова.

Читати...

Агровиробники області можуть отримати насіння кукурудзи та соняшника від міжнародного партнера: реєстрація розпочалася 

Фермерські господарства та інші сільгоспвиробники Дніпропетровщини можуть отримати допомогу. Мова про насіння кукурудзи та соняшника. Для цього необхідно зареєструватися через Державний аграрний реєстр.

Читати...

Как выгодно купить иномарку: 5 преимуществ пригона авто из США

Украинцы стабильно заказывают около 35 тыс. автомобилей из Америки и Европы в год. Но европейские авто трудней легализовать в Украине. Да и машины более изношены. А вот американские автомобили всецело устраивают покупателей, в достойном состоянии и нет никаких проблем с последующей регистрацией.

Читати...