Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

1 Травня, 2023

У Кривому Розі поховають воїна Олександра Скворцова, загиблого торік у жовтні

На війні загинув криворізький воїн Олександр Скворцов. Олександр служив у 96-му батальйоні 60-ї бригади 1-ої роти. Молодий боєць поліг за Батьківщину ще 19 жовтня 2022 року, але лише зараз його рідні зможуть гідно поховати воїна.

Читати...

Як створити інтелектуальну організацію для масштабування та налагодження взаємин: у Кривому Розі пройде безкоштовний тренінг для підприємців

Асоціація «Союзу бізнесу Кривого Рогу», яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер, запрошує відвідати безкоштовний офлайн-тренінг «Як створити інтелектуальну організацію для масштабування та налагодження взаємин».

Читати...

Криворізькі «Нескорені» успішно виступили на Всеукраїнських змаганнях Invictus Games у Львові (фото)

Участь у іграх взяли 223 військових та ветеранів з 24 областей України, спортсмени виборювали першість у 9 видах спорту, криворіжці виступали в 7. Результат – 5 призових місць.

Читати...

Доставляють спецтранспорт для надзвичайників та оборонців: норвезьким партнерам подякували за підтримку Дніпропетровщини   

Норвежець Одд Стейнар Ренне сорок років присвятив пожежній станції. Нині об’єднав навколо себе рятувальників, військових та бізнесменів.

Читати...

Как выбрать привлекательную упаковку для десертов: трендовые советы от Kartpak

Десерты пользуются особой популярностью по всему миру, поэтому кондитеры постоянно стремятся разнообразить ассортимент сладостей, привлечь внимание оригинальным оформлением и неповторимым вкусом.

Читати...