Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

24 Травня, 2023

Шахраї в онлайні: від початку року на Дніпропетровщині порушили понад 3,2 тис справ

Обманюють телефоном або в Інтернет мережі. Створюють фейкові посилання, аби викрасти персональні данні жертви. Аби ошукати людину, шахраї використовують різні маніпуляції. Тільки цьогоріч за фактом таких злочинів у регіоні порушено понад 3,2 тис справ.

Читати...

Газтрон Україна (GT Group): заборона імпорту російського газу – це перший крок до диверсифікації ринку та енергетичної незалежності України

Владислав Колодяжний, голова компанії GT Group (Газтрон Україна), вважає, що рішення Кабінету Міністрів України про заборону імпорту російського скрапленого газу є першим кроком у енергетичній війні та важливим кроком до диверсифікації ринку і забезпечення енергетичної незалежності України.

Читати...

Реакція на щеплення: що є нормою?

Вакцинація це безпечний, ефективний і комфортний спосіб здобуття імунітету – на відміну від хвороб. Вакцинація не може стати причиною хвороби, та при цьому імунна система робить те, що має робити при зустрічі з інфекцією.

Читати...

У Криворізькому районі рятувальники транспортували травмовану жінку яка випала з п’ятого поверх

Сьогодні, 24 травня, вранці, о 06:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Південна селища Нива Трудова Криворізького району, жінка випала з п’ятого поверху, впавши на прибудинковий дах під’їзду.

Читати...