Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

7 Червня, 2023

У Криворізькому районі рибпатруль виявив зловмисників та порушень на понад 710 тис. грн збитків

7 червня під час рейду викрито громадянина, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів 2 сітками. Порушник на гумовому човні наловив 13 кг риби: карась сріблястий – 46 особин та окунь – 5 особин. Збитки становлять 88 536 грн.

Читати...

Криворізького гвардійця – захисника Маріуполя – нагородили медаллю «За військову службу Україні»

Сержант Віталій Андрущенко героїчно протистояв ворогу та захищав рідну країну під час танкового обстрілу Маріуполя, там отримав тяжке поранення.

Читати...

У Кривому Розі проінспектували полігон твердих побутових відходів (фото)

На території Саксаганського району в гірничому відводі шахти «Криворізька» (колишня шахта «Родіна») акціонерного товариства «Кривбасзалізрудком» розташований міський полігон складування твердих побутових відходів, який передано в експлуатацію товариству з обмеженою відповідальністю «Екоспецтранс».

Читати...

Що носив при собі у Кривому Розі чоловік із залежністю?

Днями у Металургійному районі в парку Богдана Хмельницького інспектори велопатруля помітили подозрілого чоловіка, який уникав зустрічі із правоохоронцями. Його все ж зупинили та пояснили причину поверхневого огляду.

Читати...

У Кривому Розі затримали чоловіка із паспортом hand made (фото)

Під час патрулювання вулицями міста, наряд поліції охорони помітив чоловіка, який досить дивно себе поводив та відкрито уникав зустрічі із стражами порядку. У чоловіка попросили документи для встановлення особи, і він люб’язно надав свій паспорт.

Читати...

На Криворіжжі зафіксували масовий мор риби

6 червня, росіяни підірвали Каховську ГЕС, через що Херсонщина пішла під воду. Але разом з тим, через обміління річки на Криворіжжі, розпочався мор риби. В Мар’янському, що в Апостолівському районі відійшла вода і тисячі рибин гинуть на сонці.

Читати...

В UNICEF Ukraine розказали про щасливу дівчинку із прийомної родини (фото)

“У 2016 році ми з дружиною вирішили всиновити дитину. Знаєте, мали такий собі “внутрішній надлишок щастя”. Ми відчували, що маємо ресурс поділитися ним ще з однією людиною. Саме тоді у нашому житті з’явилася Юля”, – згадує тато Роман Морозов.

Читати...

На Дніпропетровщині ветерани та люди з інвалідністю внаслідок війни зможуть безкоштовно опанувати IT-професію

На Дніпропетровщині для ветеранів, які були звільнені зі служби за станом здоров’я, та людей з інвалідністю внаслідок війни організовують IT-курси. Можна опанувати одну із чотирьох спеціальностей. Навчання – безкоштовне.

Читати...