test

Всі новини про життя міста

15 Червня, 2023

Водій маршрутки №201 приголомшив криворіжців

На превеликий жаль, такі прості слова, як “доброго дня”, “дякую”, “будь ласка” стали рідкістю в нашому суспільстві. Тому почувши від водія маршрутки ввічливі слова, мешканка Кривого Рогу була приємно вражена. 

Читати...

У Кривому Розі «реанімують» старезні трамваї та тролейбуси

В Криворізькій мерії наголошують на тому, що технічне оновлення комунального пасажирського транспорту дієво відбувається й за рахунок проведення капітальних ремонтів транспортних засобів.

Читати...

Сьогодні в Кривому Розі попрощаються з загиблим воїном Денисом Гришиним

На захисті Батьківщини, загинув 29-річний криворізький воїн Денис Гришин. Молодий чоловік не дожив два тижні до свого 30-річчя, поклавши своє життя у боротьбі з окупантами. Гірку звістку повідомила в мережі Людмила Годюк.

Читати...

Майже 850 роботодавців Дніпропетровщини отримали компенсацію за працевлаштування переселенців

На Дніпропетровщині майже 850 роботодавців скористалися урядовою програмою підтримки підприємців. Вони отримали компенсацію за працевлаштування переселенців. Загалом взяли на роботу 3,5 тис людей, які переїхали з «гарячих точок».

Читати...

Безкоштовне МРТ та безкоштовна стоматологія – ТОП-запити серед криворіжців

В умовах війни отримання медичної допомоги стало ще більш актуальним. Тим паче, що в більшості громадян внаслідок війни рф проти України погіршилось матеріальне становище.

Читати...