Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

20 Липня, 2023

Відеофакт: Пішла вода до Південного водосховища з першої труби КРЕСівського проекту

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул прокоментував роботу КП “Кривбасводоканал” з будівництва нового водогону, щоб вирішити проблему після руйнування дамби Каховської ГЕС:

Читати...

У Кривому Розі виявили дітей, які мили автівки

Служба у справах дітей Саксаганського району постійно веде перевірку на території району з приводу зайнятості дітей на літньому відпочинку, щоб уникнути небезпечних або незаконних інцидентів.

Читати...

Понад півтисячі людей старшого віку та з інвалідністю евакуювали з Дніпропетровщини до західних областей  

Людям з інвалідністю та старшого віку допомагають евакуюватися з громад Дніпропетровщини, які постійно обстрілює ворог. За 11 місяців роботи програми бажання виїхати виявили понад 500 мешканців. Їх доправили до західних областей України.

Читати...

Виконував бойове завдання: життя за волю України поклав криворіжець Микола Базалюк

Надійшла трагічна звістка з передової. Йдеться про нову втрату 7-го окремого батальйону «АРЕЙ» УДА 129-ї ОБр сил ТрО ЗСУ – у боротьбі з російськими окупантами загинув Микола Базалюк на псевдо Друг «Окунь».

Читати...

Для ВПО в Кривому Розі працює пункт з безкоштовним одягом (графік роботи)

В місті наразі проживає майже 84 тисячі внутрішньо переміщених осіб – їм надають різнобічну допомогу за рахунок фінансування з міського бюджету, волонтерських організацій та благодійних внесків.

Читати...

В современном мире электроника играет огромную роль в нашей жизни. И когда приходит время купить ИБП, становится важно знать, какие характеристики и возможности следует учитывать для выбора подходящей модели.

Читати...