Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

24 Липня, 2023

У Кривому Розі батько й син мають непорозуміння за 200 000 гривень

Конфлікт між батьком та сином виник після розлучення сім’ї. Спадкоємець вважає, що батько незаконно присвоїв собі велику суму готівки й земельну ділянку. Загальна сума претензій між родичами складає 200 000 гривень.

Читати...

«Йду захищати Батьківщину». У Кривому Розі сьогодні попрощались з 22-річним Максимом Петросяном

Вірменин з Кривого Рогу загинув 18 липня на Луганському напрямку. Був єдиним сином у своєї матері. Проводити Героя в останню путь прийшли рідні, друзі, члени вірменської громади.

Читати...

У Дуйсбурзі відкрилася виставка робіт юних криворізьких художників (фото)

Кривий Ріг продовжує розвивати міжнародну культурну співпрацю. До того відповідні заходи вже проходили у Франції, Польщі, Фінляндії, Норвегії, Іспанії та інших країнах.

Читати...

У Кривому Розі чоловік через голод обікрав погріб сусіда

Злочин стався у грудні минулого року в приватному будинку, розташованому в Довгинцівському районі. До мешканців домоволодіння зайшов сусід у той час, коли господарів не було вдома. На порозі будинку чоловік побачив ключі від погребу, що й «надихнуло» його на злочин.

Читати...

Криворізька викладачка встановила національний рекорд – закінчила понад 300 різних курсів (фото)

Викладачка Державного університету економіки і технологій Кривого Рогу Аліна Кузьмич встановила рекорд України “Найбільша кількість закінчених різнопрофільних онлайн-курсів”: впродовж трьох років вона закінчила понад 300 різних курсів. Фіксація рекорду відбулася 22 липня.

Читати...

Як користуватися бандажем для коліна

Проблеми з колінними суглобами – це не лише професійне захворювання спортсменів. Вони можуть виникнути й у людей, які далекі від занять спортом. На щастя існують бандажі для ніг, які розвантажують суглоби, сприяють відновленню їхньої рухливості.

Читати...

«АрселорМіттал Кривий Ріг»: як це було? (відео)

Криворізький історико-краєзнавчий музей з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості представив відео екскурсію значними віхами історичного становлення меткомбінату «Криворіжсталь».

Читати...