Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

9 Серпня, 2023

У Кривому Розі військовий налякав сусідів гранатою

1 липня близько 22:00 у Дзержинському районі гучний вибух пролунав у житловому будинку на 9-му поверсі. На щастя, це був не «прильот», а витівка військовослужбовця по відношенню до своїх сусідів.

Читати...

Поранені тіло, оселя й душа: пані Клавдія з Бобрового Кута на Херсонщині сповна відчула наслідки ворожого «панування»

Вона багато місяців жила під окупацією. Нині мешкає в одній вцілілій кімнаті своєї побитої оселі. Поряд з її будинком розтрощена літня кухня, де на залишках обгорілої стіни вцілів хрест. Все це – наслідки ворожого «панування», які на повну відчула 74-річна пані Клавдія з села Бобровий Кут на Херсонщині. Бажання жінки – привести хату до ладу.

Читати...

У Кривому Розі поліцейські затримали злочинну групу наркоділків

7 серпня на території Тернівського району поліцейські зупинили 45-річного чоловіка, який мав 2 пакетики з речовиною рослинного походження, а також грошові кошти, отриманні від незаконного збуту.

Читати...

Укрзалізниця запускає додаткові рейси сполученням Кривий Ріг – Київ

Укрзалізниця для задоволення попиту пасажирів призначає додаткові поїзди на окремі дати в сполученні між Києвом та Кривим Рогом, Львовом і Ворохтою, а також Одесою, Ізюмом, Харковом, Дніпром та Львовом.

Читати...

Як насправді справи у постраждалих від ракети в Кривому Розі

За чималими звітами чиновників міської влади щодо допомоги постраждалим від влучання ракети в житлові будинки, є ще й інший бік – розповіді безпосередньо людей, які стали жертвами російського терору та роботи державних служб.

Читати...