Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

15 Вересня, 2023

Схема стара як світ: криворіжці купували неіснуючий кондиціонер

Не маючи намір на продаж товарів, шахрай розмістив на одному із сайтів в міжнародній мережі Інтернет оголошення щодо продажу товарів побутової техніки – кондиціонеру, навмисно занизивши суму задля приваблення покупців.

Читати...

Криворізьке відділення Української спілки в’язнів жертв нацизму відзначило своє 30-річчя (фото)

До складу спілки входить понад 140 чоловік, середній вік яких перевищує 80 років. Вони пройшли через пекло таборів смерті та багато інших знущань. Тепер їх потреби та проблеми допомагають вирішувати голова спілки та районні осередки спілки в’язнів жертв нацизму.

Читати...

Мешканки Кривого Рогу будуть захищати честь України на чемпіонаті світу з ловлі коропа (фото)

Оксана Милобог та Зоя Тимко – наші дівчата з Кривого Рогу, які будуть захищати честь України на чемпіонаті світу з ловлі коропа у Франції, на озері Lac de Panneciere (Шомар), з 24 по 30 вересня.

Читати...

У чому вигода користування електронними рахунками за світло для клієнтів YASNO?

Для здійснення розрахунків за електроенергію постачальник має сформувати та виставити клієнту платіжний документ у паперовій або електронній формі. Кожен клієнт обирає самостійно, який формат рахунка використовувати.

Читати...

Дорослі ігри: у Кривому Розі чоловік обплював жінку через конфлікт на дитячому майданчику

Ця історія почалася з того, що на дитячому майданчику 23 березня зібрався гурт дітей для гри в м’яча. Серед дітей був і чоловік, який в подальшому стане фігурантом кримінальної справи. Поруч зі спортивною площадкою знаходилася і друга учасниця конфлікту – місцева мешканка, яка сиділа на лавці із сином та подругою.

Читати...

Для ароматної кави на доріжку: у приміщенні вокзалу “Кривий Ріг-Головний” здають в оренду площу під кавомат

«Укрзалізниця» оголосила у системі “Прозорро.Продажі” перші онлайн-аукціони з оренди приміщень на понад 20 вокзалах країни: у Києві, Львові, Ужгороді, Трускавці, Кривому Розі, Дніпрі, Одесі та інших містах. Станом на 14 вересня 2023 року в системі виставлені 53 таких лоти.

Читати...