Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

27 Вересня, 2023

У Кривому Розі через образу дівчини чоловік влаштував жорстоку криваву розправу

У той день – 11 червня 2021 року –  25-річний працівник ПрАТ «Суха Балка», після робочої зміни, відпочивав у компанії приятелів біля торгівельно-зупиночного комплексу «Мусоргського».

Читати...

Криворізька радонова водолікарня запрошує містян та гостей на лікування

Криворізька радонова водолікарня запрошує містян та гостей на лікування. Радонова вода має цілющі властивості та сприятливо впливає на організм людини, – нагадують криворізькі медики.

Читати...

З початку 2023 року екосистеми регіону горіли понад 3,6 тис разів 

У 2023-му в екосистемах Дніпропетровщини сталося вже понад 3,6 тис пожеж. Палали суха трава, сільгоспугіддя, ліси. Найбільше загорянь сталося влітку. Головна причина – нехтування правилами поводження з вогнем.

Читати...

Для КП «Кривбасводоканал» придбали ще 8 одиниць сучасної спецтехніки (фото)

27 вересня у Кривому Розі провели виїзну нараду з питань роботи комунальних підприємств в надзвичайних умовах воєнного стану, підготовки до нового опалювального сезону та оперативного виконання поточних робіт.

Читати...

У Кивому Розі запрошують на акцію щодо підтримки маріупольського гарнізону, який перебуває у полоні вже 17 місяць

ГО «Сталкева Гвардія КР» при підтримці Асоціації «Союзу бізнесу Кривого Рогу» запрошує приєднатися до акції “Незламні мають бути вільними” на підтримку маріупольського гарнізону, який перебуває у полоні вже сімнадцятий місяць.

Читати...