test

Всі новини про життя міста

2 Квітня, 2024

Поліцейські показали перші миті після вчорашнього «прильоту» у Кривому Розі (фото)

Увечері 1 квітня,  внаслідок вибуху ворожої ракети в одному з районів міста, здійнялася пожежа. Інспектори негайно прибули на місце, забезпечили охорону місця події та обмежили доступ до прилеглої території.

Читати...

Загинув боєць Третьої штурмової, відомий криворізький адвокат Всеслав Фролов

На війні загинув криворізький воїн, боєць легендарної Третьої штурмової бригади Всеслав Фролов. Чоловік був відомим у місті юристом, керуючим адвокатським бюро «Фролов та партнери». 

Читати...

У Кривому Розі затримали крадія-віртуоза

Останні 10 років свого життя криворіжець присвятив мистецтву крадіжок. Перший тюремний строк отримав у 2015 році за угон автомобіля. Щоправда, тюремний строк через апеляцію вдалося змінити. Таким чином, замість 3-х років за гратами мав 2 роки умовно.

Читати...

Після 8 місяців невідомості підтвердили загибель криворізького воїна Андрія Якуніна

До Кривого Рогу надійшла трагічна звістка про загибель нашого захисника Андрія Якуніна. Чоловік поклав голову на Донеччині 29 липня 2023 року. Але офіційно це вдалося підтвердити лише зараз – після ДНК-експертизи.

Читати...

У тюрмі Кривому Розі пройшов тренінг для кінологів (фото)

Збори старших інспекторів-кінологів відбулися 29 березня 2024 року на базі державної установи “Криворізької виправної колонії (№80)” з метою відпрацювання та вдосконалення навичок роботи молодших інспекторів-кінологів та обміну досвідом у тренуванні службових собак.

Читати...