Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

3 Квітня, 2024

З 1 квітня у Кривому Розі змінено адреси подачі заяв на компенсацію за програмою «Прихисток» 

З 1 квітня поточного року заяви на компенсацію за державною програмою «Прихисток» приймаються в управліннях праці та соціального захисту населення відповідного району за місцем розташування житла.

Читати...

Завтра тут у Кривому Розі тимчасово не будуть курсувати трамвай

У зв’язку із необхідністю проведення термінового ремонту трамвайних колій, 4 квітня з 10.00 до 14.00 буде тимчасово призупинено рух трамвайних вагонів на ділянці від зупинки «Пл. Домнобудівників» до зупинки «Ст. Кривий Ріг – Головний».

Читати...

У Кривому Розі тренер КФБМ «Барс» підтримує СРСР та російські наративи

Як стало відомо в ході досудового слідства, обвинувачений чоловік – уродженець Республіки Казахстан, є громадянином України, працює електромеханіком ТОВ «СТАЛЬ-МЕЙД» та тренером професійного клубу спортивно-бойових єдиноборств «Барс».

Читати...

Честь, солдате! У Криворізькій гімназії № 93 відкрили меморіальну дошку Геннадію Головкову (фото)

Сьогодні, 3 квітня, у Криворізькій гімназії № 93 відкрили меморіальну дошку колишньому випускнику – загиблому воїну Геннадію Головкову. Зібрання схилило голови у скорботі й пошануванні. Увічнений образ Воїна не дасть нам права забути ці жертви і пробачити ворогу його злочини.  

Читати...

У Кривому Розі майстер виробництва за «кіндер сюрприз» отримав судимість

Коли зранку 9 березня 2024 року у криворіжця, на підставі ухвали слідчого судді, проводився обшук службовцями СВ ВП №5 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області, то на балконі була помічена металева коробочка.

Читати...

У Кривому Розі гімназії отримують набори для «Мобільного класу» (фото)

У межах програми впровадження цифрового посібника eKidz в освітній процес із метою подолання освітніх втрат здобувачів та здобувачок початкової освіти, підвищення їхнього рівня володіння українською мовою, читання та соціально-емоційного навчання (СЕН), проведення раннього скринінгу психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (ПЗПСП) дітей Криворізька гімназія № 122 отримала «Мобільний клас».

Читати...