test

Всі новини про життя міста

10 Квітня, 2024

Молоді майстри народного мистецтва можуть отримати стипендії Президента України

Талановиті молоді люди області можуть отримати стипендії Президента України. Претендувати на них можуть хлопці та дівчата 14-35 років, які розвивають традиційне народне мистецтво.

Читати...

У Кривому Розі через 5 років після злочину осудили працівника залізничного вокзалу

Ця пригода сталася улітку 2019 року на території залізничного вокзалу. Жителька Орджонікідзе разом зі своєю донькою та подругою зібралися їхати відпочивати на море. Удень вони прибули до Кривого Рогу, щоб сісти на інший потяг.

Читати...

Захищаючи Україну від окупантів, загинув криворізький воїн Євгеній Безверхній

Захищаючи Україну від окупантів, на війні загинув криворізький воїн Євгеній Безверхній. Сумну звістку повідомили у фейсбук-спільноті Південного ГЗК. На комбінаті Євгеній Володимирович працював начальником виробничої ділянки цеху №2 УДТК.

Читати...

Чому не можна спалювати сухостій поблизу енергооб’єктів, − розповідає ДТЕК Дніпровські електромережі

Щороку навесні мешканці області розпочинають сезон паління листя, сухої трави та гілок. Нерідко такі загоряння можуть призвести не тільки до вигоряння землі та дерев, а й до знеструмлення цілих населених пунктів та підприємств.

Читати...

У Кривому Розі чоловік обікрав непритомного товариша

11 лютого чоловік запросив у гості свого приятеля, з яким провели час у його квартирі до 19:00. Потім удвох пішли на вулицю в напрямку торгівельного кіоску на зупинку громадського транспорту по вулиці Соборності.

Читати...

Три закупівлі і кожна з перевищенням вартості у понад мільйон гривень: на Дніпропетровщині слідкують за прозорістю тендерів

На Дніпропетровщині відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». На розгляд винесли три закупівлі. Кожна із перевищенням вартості у понад мільйон гривень. Аби прийняти зважене рішення до діалогу залучили й замовників. Попросили обґрунтувати ціну, яку ті готові сплачувати за товари та послуги.

Читати...

Студентам-чоловікам дозволити виїжджати за кордон. Які документи потрібні?

Чоловікам, які є студентами денної форми навчання в закладах вищої освіти дозволили виїжджати за кордон для академічної мобільності. Відповідна постанова Кабінету Міністрів України набрала чинності 3 квітня 2024 року.

Читати...