Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

13 Травня, 2024

У Кривому Розі за підозрою у вбивстві поліцейські затримали раніше судимого чоловіка

Між знайомими виник словесний конфлікт, під час якого підозрюваний завдав потерпілому декілька ударів руками, а потім схопив палицю й вдарив потерпілого по голові. Внаслідок отриманих травм 58-річний чоловік помер на місці.

Читати...

Мріяв відсвяткувати Перемогу. У Кривому Розі попрощалися з оборонцем Максимом Петьковим

У Кривому Розі нині попрощалися з полеглим оборонцем Максимом Петьковим. Чоловік був мобілізований до війська у квітні 2022-го року, служив стрільцем-санітаром. 27 березня росіяни обірвали його життя під Урожайним на Донеччині.

Читати...

Спочатку підтримував, а потім вибачався: у Кривому Розі осудили прихильника «руського миру»

Переселенець із Краматорська, який наразі проживає в Кривому Розі, від початку повномасштабного вторгнення підтримував дії загарбників із росії. Чоловік свою прихильність висловлював у телеграмі, ставши учасником групи «Руський фронт».

Читати...

Ще раз: Керувати автомобілем і одночасно користуватися мобільним телефоном у руках заборонено

Справа у тому, що переключення уваги з дорожньої обстановки на телефон знижує можливість водія контролювати дорожню обстановку і вчасно реагувати на її зміни.

Читати...

Почують і побачать усі: у Кривому Розі Центр «Віза» запровадив онлайн-сервіс сурдоперекладу

У Головному офісі Центру «Віза» («Центр Дії») та всіх його територіальних підрозділах запроваджено новий онлайн-сервіс із сурдоперекладу для осіб з порушенням слуху.

Читати...