Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

10 Червня, 2024

20 тис дол на розвиток і відновлення: підприємства області та релокований бізнес можуть отримати грант

Підприємці Дніпропетровщини й ті, що релокували з Донецької області, можуть отримати грант від міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps. Фінансова допомога для малого та середнього бізнесу – 20 тис дол. А для мікровиробництв – 2,5 тис дол.

Читати...

На базі Криворізької гімназії №22 пройшла робоча нарада щодо запровадження нових безпекових заходів у закладах освіти міста (фото)

За підсумками наради керівництвом Департаменту освіти і науки та представниками Криворізького міського відділу управління поліції охорони заплановано впровадження нової програми безпеки, підключення кожного закладу освіти під цілодобову охорону.

Читати...

Добрий знак: за день до мобілізації північанин Сергій Котлубай врятував в кар’єрі лебедя

Майстер гірничий Ганнівського кар’єра Північного ГЗК Сергій Котлубай врятував лебедя, який залетів в кар’єр і не зміг вибратися. Трапилося це в робочу зміну Сергія за день до його відправки у військо.

Читати...

Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC запрошує на презентацію результатів урбаністичної резиденції «Кривий Ріг: Культурна Спадщина»

15 експертів_ток мали нагоду здійснити ознайомчу екскурсію з об’єктами культурної спадщини Кривого Рогу; відрефлексувати та створити образи відвіданих обʼєктів; подискутувати та створити майбутню візію; відслухати освітню програму з тематичних лекцій з деколонізації та нових культурних наративів; та зрештою підготувати та втілити артефакти.

Читати...

Іспити з історії та Конституції України – аналітики пояснюють процедуру отримання українського громадянства

Уряд затвердив порядок, згідно з яким відбуватимуться іспити на отримання українського громадянства. До іспиту з української мови додали тестування з основ Конституції та історії України. Постанова вже набула чинності.

Читати...

Героїв додалося: у Кривому Розі виготовили й встановили Куби пам’яті (фото)

9 червня на проспекті Поштовому було встановлено ще Куби пам’яті на знак вшанування героїв, які віддали своє життя заради звільнення України від російських окупантів.

Читати...

На Дніпропетровщині спортсмени національної збірної з паравеслування провели тренування для  поранених бійців (фото)

На Дніпропетровщині спортсмени національної збірної з академічного паравеслування провели відкрите тренування для оборонців. Така зустріч – частина обласного проєкту #ТитаниUA. Долучилися його амбасадори і бійці, які нещодавно отримали поранення.

Читати...