Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

17 Червня, 2024

На Криворіжжі запрацює 13 сучасних очисних станцій води: першу вже запустили

У Широківській громаді, що на Криворіжжі Дніпропетровської області, запрацювала сучасна очисна станція. Відтепер місцеві за будь-яких умов матимуть доступ до питної води. Проєкт реалізований за підтримки Уряду Чехії. Загалом у районі запустять 13 таких установок.

Читати...

Криворізьким медикиням довелось приймати пологи в антисанітарних умовах

Криворізька бригада екстреної медичної допомоги виявила професіоналізм і неабияку витримку, щоби прийняти пологи у криворожанки, яка вела асоціальний спосіб життя. Народжувала жінка вдома, в антисанітарних умовах. З’ясувалось, що протягом вагітності не гребувала спиртним.

Читати...

У Кривому Розі чоловік розповів подробиці пограбування квартири

Як зізнався злочинець, квартиру для пограбування він обирав за двома критеріями: доступність і добротність. У п’ятиповерхівці в Довгинцівському районі він надибав добре оздоблений балкон на 5-му поверсі, що й стало вирішальним.

Читати...

Як освіжити інтер’єр у ванній кімнаті без зайвих витрат

Читати...

Цьогоріч чотири агропідприємства Дніпропетровщини отримали гранти від програми «єРобота»

У 2024 році чотири агропідприємства Дніпропетровщини отримали гранти на розвиток садів і теплиць. Загалом – на 5 млн грн. Така підтримка – від урядової програми «єРобота».

Читати...

У Кривому Розі вручили почесні відзнаки понад 100 військовослужбовцям, представникам поліції, ДСНС, криворізьких підприємств  та комунальникам (фото)

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул вручив почесні відзнаки – нагрудні знаки «За захист Криворіжжя» понад 100 військовослужбовцям, представникам поліції, ДСНС, криворізьких підприємств  та комунальникам за  сумлінну службу, самовідданість, мужність, проявлений героїзм під час виконання бойових завдань, вагомий особистий внесок у захист територіальної цілісності й незалежності України.

Читати...