test

Всі новини про життя міста

24 Червня, 2024

ДТЕК Дніпровські електромережі оновив графік стабілізаційних відключень з урахуванням поточної ситуації в енергосистемі

ДТЕК Дніпровські електромережі запроваджує оновлені графіки стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області. Це необхідний крок у відповідь на складну ситуацію в енергосистемі через масовані ворожі обстріли, що тривають з березня цього року.

Читати...

У мережі з’явилося відео моменту зіткнення фури і маршрутки

Сьогодні, 24 червня, вранці у Кривому Розі сталася масштабна ДТП на звичайному перехресті. Перехрестя, яке не є місцем концентрації ДТП, тобто не потребує додаткового регулювання під час вимкнення електропостачання та має дорожні знаки та розмітку.

Читати...

З початку року матеріальну допомогу та інші виплати з міського бюджету отримали вже понад 14 тисяч криворіжців

На черговому засіданні виконкому Криворізької міської ради були підтримані всі рішення соціального напрямку. У червні понад 2 тисячі криворіжців отримають матеріальну допомогу на загальну суму 13,4 млн грн.

Читати...

В жахливій автомобільній аварії постраждали працівники «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Вранці 24 червня у Кривому Розі в районі авторинку «Термінал» сталася автомобільна аварія – зіткнення маршрутного мікроавтобуса з пасажирами та великовантажного автомобіля.

Читати...

Через дії механіка шахти загинув електрослюсар: що вирішив суд Кривого Рогу

У Кривому Розі перед судом постав механік шахти “Гвардійська”. Його звинуватили у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Результатом цих дій стала загибель електрослюсаря.

Читати...

У Кривому Розі працюють 8 плавальних басейнів (фото)

У Кривому Розі з дотриманням правил безпеки працюють 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл (10 комунальних та 1 приватна ФА «Кривбас»), в яких тренується 6 тисяч юнаків та дівчат під керівництвом 227 тренерів-викладачів.

Читати...

Кризова ситуація на Коксохімі: працює екологічна група швидкого реагування. Що робити населенню?

23 червня на коксохімічному виробництві ПАТ “Арселор Міттал Кривий Ріг” виникла кризова ситуація (пожежа). Після отримання офіційної інформації група швидкого реагування ВСП «Криворізький РВ ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ” негайно виїхала для проведення дослідження вмісту забруднюючих речовин в атмосферному повітрі на території прилеглої житлової забудови.

Читати...

У ФК «Кривбас» відкривається літнє трансферне вікно

Після сезону «Кривбас» залишив один з лідерів команди Данило Бескоровайний – стався перехід, трансфер. Це рішення приймалося ФК «Кривбас», президентом Клубу та самим футболістом. Ініціатором став ФК «Полісся», тому керівництво швидко домовилось, усі деталі владнали.

Читати...