test

Всі новини про життя міста

27 Червня, 2024

Криворізьким підприємцям пропонують залучити нові таланти та зустріти перспективних менеджерів: де та коли?

Про унікальну можливість залучити нові таланти та зустріти перспективних менеджерів повідомили в Асоціації «Союз Бізнесу Кривого Рогу», яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер.

Читати...

Вперше в історії закладу: Криворізький військовий ліцей випускає юних захисниць (фото)

14 дівчат стали випускницями Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вони отримали не лише атестати про повну загальну середню освіту, а й фізичний гарт та вишкіл, необхідні для подальшого вступу до закладів вищої освіти сектору безпеки та оборони.

Читати...

Криворізький дзюдоїст Богдан Ядов отримав ліцензію на участь в Олімпіаді в Парижі

Криворізький дзюдоїст Богдан Ядов отримав ліцензію на участь в Олімпіаді в Парижі/ Колишній вихованець спортклубу Торнадо-2000, майстер спорту міжнародного класу зараз живе і тренується в Києві. 

Читати...

У Кривому Розі разом із експертами з Люксембургу впровадять великий проєкт

У рамках проєкту Кривого Рогу та Люксембургу «Підтримка відновлення Кривого Рогу та Криворізького району» голова Ради оборони міста Олександр Вілкул провів робочу зустріч з представниками Люксембурзької державної агенції з розвитку LuxDev та консалтингової компанії PROMAN (Люксембург).

Читати...

У Кривому Розі чоловік буде сплачувати і дитині, і екс-дружині

Після сварки та розірвання шлюбних відносин з квітня чоловік припинив спілкування з колишньою коханою та 1,5-річним сином, а також не допомагав матеріально. Жінка не розгубилася і звернулася до суду, аби владнати ці питання в юридичній площині.

Читати...

Деякі люди думають, що якщо болить серце, достатньо випити ліки та чекати, поки біль мине сам. На жаль, це не так

Біль у серці може мати різні причини, і навіть не завжди свідчить про проблеми з серцем. Інші хвороби теж можуть викликати такий біль, тому самостійно визначити причину неможливо.

Читати...

Захист фінансових даних у віртуальному просторі: як встановити двофакторну автентифікацію у фейсбуці

Захистіть свій акаунт у фейсбуці від зламу за допомогою двофакторної автентифікації! Це простий і надійний спосіб зберегти персональні дані в безпеці.

Читати...

У Кривому Розі перевірили стан води у річках. Де показники не відповідають нормам?

У  річках та водоймах Кривого Рогу промоніторили якість води. Санітарно-гігієнічним  нормативам відповідає лише Інгулець, – кажуть у міському управлінні екології.

Читати...