test

Всі новини про життя міста

28 Червня, 2024

В рамках підготовки до наступного опалювального сезону на Сонячному «Криворізька теплоцентраль» виконує ремонтні роботи

В рамках підготовки до наступного опалювального сезону на мкрн. Сонячний фахівцями АТ «Криворізька теплоцентраль» ведуться ремонтні роботи. Наразі триває заміна засувок діаметром 200 мм.

Читати...

Як правильно фіксувати покази лічильників? Пояснює ДТЕК Дніпровські електромережі

ДТЕК Дніпровські електромережі нагадує своїм клієнтам, що настав час передавати покази лічильника. Щоб ви правильно зафіксували спожиті кіловат-години, в ДТЕК Дніпровські електромережі підготували кілька простих порад.

Читати...

У Кривому Розі оштрафували “Швидкісний трамвай”, “Теплоцентраль” через розкопи на вулицях

У Кривому Розі інспекція з благоустрою оглянула місця земляних робіт на вулицях міста. Низка суб’єктів господарювання не мали дозволів на роботи. Інспекція виписала штрафи за порушення.

Читати...

У Кривому Розі двоє підопічних наркодиспансеру побилися через лікаря

Подія сталася 6 червня о 10:30 на території КП «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги «ДОР». Зазвичай у цей час там збираються громадяни й громадянки, які є учасниками замісної підтримувальної терапії з обов`язковим щоденним прийомом препарату.

Читати...

У Кривому Розі діти збирали врожай з «Міського городу» (фото)

Настала пора збору першого врожаю з “Міського городу” в парку ім. Федора Мершавцева. І дітлахи, які так дбайливо весною його засаджували разом з пані Світланою, тепер пожинають плоди своєї праці.

Читати...

Спочатку допоміг, а потім обікрав: на Криворіжжі судили чоловіка за гроші

Фігурант справи спочатку в цій історії виступав як добродій: чоловік допоміг товаришеві зняти гроші з банківської картки. Він краще розбирався на технологіях, а тому без проблем впорався біля терміналу.

Читати...