test

Всі новини про життя міста

1 Липня, 2024

Тут у Кривому Розі тимчасово не буде курсувати трамвай

У зв’язку із необхідністю проведення термінового ремонту трамвайних колій по вулиці Соборності, 02.07.2024 року в період з 10.00 год. до 12.00 год. буде тимчасово призупинено рух трамвайних вагонів на ділянці «Вул. Соборності – Пл. Домнобудівників».

Читати...

Виманив у дружини безвісно зниклого військовослужбовця понад 1 млн гривень: криворізькі поліцейські викрили шахрая (фото)

Фігурант розповів жінці, нібито її чоловік потрапив у російський полон, а він має «зв’язки» та може посприяти у його звільненні. Однак, щоб вирішити це питання, потрібні кошти.

Читати...

Відсутня електроенергія, а ви вже плануєте, як, щойно вона з’явиться, одразу ж увімкнете електрочайник?

Відсутня електроенергія, а ви вже плануєте, як, щойно вона з’явиться, одразу ж увімкнете електрочайник, розігрієте їжу в мікрохвильовці та завантажите речі у пральну машину?

Читати...

На честь загиблого сімейного лікаря Олексія Різниченко у криворізькому парку відкрили бібліотеку (фото+відео)

Вчора, 30 червня, в парку Щастя, що на мікрорайоні Східний, рідні сімейного лікаря Олексія Різниченко, який став на захист нашої країни і віддав за неї життя, відкрили вуличну бібліотеку.

Читати...

Каракурт, тарантул, ангіопа. У Дніпропетровській області реєструють укуси отруйних павуків

У Дніпропетровській області реєструють укуси отруйних павуків, – повідомили в обласному центрі профілактики хвороб. Так, мешканку Нікополя вкусив отруйний павук каракурт (чорна вдова). Слід пам’ятати, що отрута каракурта у декілька разів потужніша за отруту тарантула.

Читати...