Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

12 Липня, 2024

У Кривому Розі дитина перекинула на себе розпечену пательню із картоплею: дівчинка в лікарні

11 липня 10-річна дівчинка готувала на кухні їжу і користувалася плитою. Коли дитина смажила картоплю, розжарена пательня перекинулася на неї. Дитину доставили до лікарні.

Читати...

На Криворіжжі під час ліквідації пожежі в житловому будинку вогнеборці виявили тіла двох людей

12 липня об 11:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Північна селища Шевченківське Глеюватської селищної територіальної громади Криворізького району.

Читати...

Комунальники Кривого Рогу показали «скарби» із каналізаційних мереж (фото)

Бригади КП «Кривбасводоканал» при промиванні каналізаційних мереж знаходять різні «скарби». В унітаз змивають: подушки, ганчірки, ковдри, безліч вологих серветок, і тонни рештків їжі.

Читати...

Стало відомо, скільки порушників військового обліку на Дніпропетровщині

Від початку повномасштабного вторгнення військ рф територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) склали більше 180 000 протоколів про адміністративну відповідальність на порушників військового обліку та подали більш як 400 000 повідомлень щодо розшуку ухилянтів.

Читати...

Ця вулиця у Кривому Розі буде місяць перекрита для руху транспорту: схема

В межах підготовки міського господарства до опалювального сезону 2024/2025 КПТМ «Криворіжтепломережа» проводить роботи по заміні ділянки теплової мережі по вул. Костенка.

Читати...

Щотижня в середньому 150 мешканців Дніпропетровщини звертаються до лікарів з кишковими інфекціями: як вберегтися

Щотижня на Дніпропетровщині в середньому 150 мешканців звертаються до лікарів із симптомами гострих кишкових інфекцій. Найпоширеніші вони саме влітку.

Читати...

У Кривому Розі громадян ВПО інтегрують у життя громади (фото)

Загальна мета сьогодення – забезпечення успішної інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Криворізьку громаду шляхом створення комфортних умов та надання всебічної підтримки, – заявляють чиновники.

Читати...