Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

26 Липня, 2024

На Дніпропетровщині напередодні професійного свята відзначили медиків (фото)

Медиків Дніпропетровщини відзначили напередодні професійного свята. У залі зібралися фахівці різних профілей зі всієї області, керівники лікарських команд. Тих, завдяки яким регіон має славу медичного хабу.

Читати...

За наркотиками на таксі: у Кривому Розі канабіс перевозили в пакеті з квіточками

27 травня о 15:00 чоловік замовив таксі Uklon й через декілька хвилин уже сидів у салоні Hyundai Sonata. Пасажир перепросив водія зупинитися біля озера, що розташоване на відстані близько 200 метрів від вул. Чарівна в Тернівському районі.

Читати...

У Кривому Розі чиновники контролююсь дітей і батьків СЖО (фото)

Традиційно, кожну п’ятницю у Покровському районі проходить профілактичний рейд «Сім’я та підліток». Чиновники мають на меті перевірити умови проживання родин, що опинилися у складних життєвих обставинах, та попередити бездоглядність і безпритульність дітей.

Читати...

На вулицях Кобилянського та Пісочній буде обмежено рух транспортних засобів і перенаправлено рух: схема

У зв’язку з проведенням робіт з улаштування асфальтобетонної суміші на ділянках доріг вулиць Кобилянського, Пісочної та Каховської, за сприятливих погодних умов, з 12.00 28.07.2024 по 07.08.2024 включно буде обмежено рух транспортних засобів на вулицях Кобилянського та Пісочній і перенаправлено рух згідно схеми (додається).

Читати...

Корупціонери зможуть відкупитися від суворого покарання – аналітики розкритикували законопроєкт

Кабінет міністрів пропонує змінити правила угод із підозрюваними у корупції. Суть цих угод полягає в тому, що підозрюваний або обвинувачений визнає, що вчинив злочин, і це дає йому надію на призначення менш суворого покарання.

Читати...

У Кривому Розі викрили крадійку туї на приватній ділянці

Уночі 30 квітня жінка, знаходячись на території приватного домоволодіння, руками виривала молоду тую із землі. У зловмисниці вдалося витягти деревце й поспішити геть. Проте на шляху додому її побачив екіпаж патрульної поліції, які поцікавилися, звідки й куди йде містянка в період дії комендантської години.

Читати...