Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

29 Липня, 2024

Двоє синів залишилися без батька: через два місяці після мобілізації на фронті загинув холодноярівець з Кривого Рогу Станіслав Леміш

У липні 2024 року в бою з ворогом загинув шахтар з Кривого Рогу Станіслав Леміш. Він працював кріпильником на шахті «Ювілейна». Під час мобілізації приєднався до бригади «Холодний Яр».

Читати...

Наживався на військовослужбовцях: Криворізькі поліцейські скерували до суду справу відносно шахрая

Хлопець створив сторінку в одній із соціальних мереж, на якій розміщував інформацію про продаж військової амуніції. Аферист працював за повною та частковою передплатою.

Читати...

У Кривому Розі викрито 10 учасників наркокартелі з оборотом 6 млн гривень (фото)

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури та Криворізької центральної окружної прокуратури викрито злочинну організацію, яка здійснювала незаконний збут психотропних речовин та наркотичних засобів.

Читати...

У Криворізькому районі брат побив брата, а потім «відмазувався»

Сварка й бійка між братами сталася 20 червня увечері у селі Лозуватської об`єднаної територіальної громади Криворізького району. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, близько 18:00 один родич прийшов до іншого, проте порозуміння між кровними людьми не сталося.

Читати...

На Дніпропетровщині презентували нову поштову марку, присвячену медичним працівникам (фото)

На Дніпропетровщині ввели в обіг нову поштову марку «Героїчні професії. Янголи війни». Випуск присвячений медичним працівникам. Спецпогашення символічно провели в одній з обласних лікарень.

Читати...