Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

31 Липня, 2024

У Кривому Розі оприлюднили проєкт управління відходами міста

Криворізька міська рада розробила й оприлюднила проєкт документа державного планування «Місцевий план управління відходами в м. Кривому Розі» (далі – МПУВ) та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Читати...

Не здолав Йондонперелея. Криворізький дзюдоїст Богдан Ядов припинив виступи на Олімпіаді-2024

Криворізький дзюдоїст Богдан Ядов, на жаль, припинив виступи на Олімпіаді в Парижі. Для 27-річного Богдана це була перша Олімпіада у спортивній кар’єрі.

Читати...

У Кривому Розі додаються «Куби пам’яті» – вшанування полеглих Героїв (фото)

28 липня біля Криворізького академічного міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка на проспекті Почтовому встановлено 9 нових портретів наших Героїв.

Читати...

У Кривому Розі спрямували кошти на забезпечення

31 липня відбулася чергова сесія Криворізької міськради, на якій було розглянуто 76 питань. Зокрема буде спрямовано 10,8 млн грн на придбання для багатоквартирних будинків обладнання для резервного живлення.

Читати...

Усі будуть із водою, – пообіцяв Криворіжжю Євген Ситниченко

У своєму ранковому відеозверненні, яке він записав у автомобілі,  голова Криворізької районної державної адміністрації Євген Ситниченко прокоментував ситуацію з водопостачанням у Криворізькому районі та безпосередньо у Кривому Розі.

Читати...

Провели на небокрай криворізького металурга Леонтія Потьомкіна

Від початку війни став на шлях боротьби з окупантом і гідно боронив свою Вітчизну криворіжець Леонтій Потьомкін. 6 липня ворог відібрав його життя під Часовим Яром. У зоні бойових дій, де загинув криворіжець, тривають інтенсивні обстріли, тож винести його тіло змогли лише нещодавно.

Читати...