Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

1 Серпня, 2024

Переселенці Дніпропетровщини можуть отримати фінансову допомогу на розвиток власної справи

Переселенці Дніпропетровщини можуть отримати 2,6 тис дол на розвиток власної справи. Програма для тих, хто втратив бізнес і хоче відновити його. Або тих, хто тільки збирається його започаткувати. Це ініціатива від міжнародних партнерів.

Читати...

У Кривому Розі громадяни УБД та ВПО можуть отримати послугу перевезення речей

В Україні запрацював соціальний проєкт, спрямований на допомогу постраждалим від російської агресії. Це стало можливим завдяки співпраці Компанії «Грузар» та Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читати...

Президентка Асоціації сектору безпеки і оборони України Альона Вербицька зустрілась з рідними зниклих безвісти та полонених із Дніпропетровщини (фото)

У Дніпрі президентка Асоціації сектору безпеки і оборони України Альона Вербицька зустрілась з сім’ями військовополонених і зниклих безвісти. До розмови також запросили правоохоронців, представників соціального захисту, ТЦК, міжнародних організацій. Зустріч проходила у форматі діалогу.

Читати...

Службовий конфлікт: у Кривому Розі побилися працівники Укрзалізниці

Конфлікт між двома працівниками ПАТ «Українська залізниця» розпочався на робочому місці увечері 21 липня. Обидва працюють оглядачами ремонтних вагонів, а їх офіс – це  приміщення пункту технічного обслуговування вагонів «Шмакове» Регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Читати...

Здоровый дуэт: почему витамин D3 обязательно нужно принимать с витамином К2?

О том, что организму необходим витамин D, сегодня знают все. А вот о том, что можно усилить его действие витамином К2, осведомлены немногие. Разбираемся, в чем секрет этого витаминного комбо.

Читати...