Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

2 Серпня, 2024

Штучний інтелект та людина: у Кривому Розі підприємців зпрошують на семінар

Асоціація «Союз Бізнесу Кривого Рогу», яку очолює відомий підприємець Михайло Мармер, запрошує на семінар «Штучний інтелект та людина: Як знайти спільну мову та працювати разом».

Читати...

У Криворізькому районі капітан поліції намагався за хабар «відмазати» вбивцю

Капітана поліції, відповідно до наказу начальника Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, був призначений на посаду оперуповноваженого сектору кримінальної поліції ВП №1 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області у лютому 2021 року.

Читати...

Проблематика функціонування балки Свистунова у Криворізькому районі турбує громадськість не один рік. І тому є пояснення, – Ситниченко (фото)

Ставок-накопичувач у балці Свистунова побудований у 1976 році. Максимальний обсяг зворотних вод промислових підприємств становить 7,75 млн м³, а станом на липень 2024 року фактичне наповнення становило приблизно 3,5 млн м³. Щорічно великий об’єм води скидають у річку Інгулець одночасно з водою з Карачунівського водосховища.

Читати...

«Здалося схожим»: у Кривому Розі зафіксували новий «розвод»

Подія сталася в районі криворізького автовокзалу 7 липня. Поблизу зупинки громадського транспорту столи два приятелі й чекали тролейбус, а коли один із них відійшов до кіоску, то товариш дістав мобільний телефон і став юзати.

Читати...

Дитину в садок, сама – до камери: у Кривому Розі викрили вебмодель і її послуги

Щоб довести в суді провину мешканки Кривого Рогу, співробітникам поліції довелося проводити негласні слідчо-розшукові дії, а точніше прямо із робочого кабінету через інтернет вести контакт із дівчиною, яка надає віртуально інтимні послуги.

Читати...