Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

5 Серпня, 2024

Військовослужбовці зможуть розпоряджатися виплатами на випадок полону

Військові самі зможуть самі обирати, хто отримає їхні виплати, якщо вони потраплять у полон. Для цього їм потрібно скласти особисте розпорядження. Відповідний законопроєкт передали на розгляд комітету з питань національної безпеки.

Читати...

У Кривому Розі на маршрути міста після капітального ремонту вийшли два оновлених тролейбуси (фото)

В рамках муніципальної Програми розвитку підприємств міського електротранспорту проводяться роботи з оновлення парку комунального транспорту.

Читати...

Екологічні питання та водозабезпечення регіону: урядова команда працювала на Дніпропетровщині (фото)

Забезпечення водою мешканців районів, які найбільше постраждали від підриву Каховської ГЕС. Вартість послуги для Нікополя, Марганця, Покрова. А ще – підготовка до зими й екологічні виклики.

Читати...

У Кривому Розі вирок отримав підпалювач, через якого загинуло 113 дорослих голубів і 15 голубенят

Уночі 11 вересня 2021 року у дворах житлових будинків загорілася голуб’ятня. Приміщення для птахів знаходилося на другому поверсі, а під ними – сарай. Полум’я вмить охопило приміщення, а мешканці самотужки погасити не могли.

Читати...

90-річчя «АрселорМіттал Кривий Ріг»: у місті відкрили новий арт-простір (фото)

Найбільше гірничо-металургійне підприємство України – ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» святкує 90-річчя. 4 серпня 1934 року був отриманий перший чавун в доменній печі №1.

Читати...

У Дніпрі відкрили перший в області рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій ЗСУ (фото)

Другий в Україні та перший в області. У Дніпрі запрацював рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій. Охочі долучитись до лав ССО зможуть отримати там консультації щодо набору на службу.

Читати...