Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

19 Серпня, 2024

На Куп’янському напрямку віддав життя за наше майбутнє криворіжець Олександр Дишко

Біля 9-го будинку по вулиці Софії Перовської сьогодні прощалися з захисником Олександром Дишком. Воїн загинув 14 серпня на Куп’янському напрямку, біля с. Берестове.

Читати...

Представлятимуть Україну на Паралімпіаді-2024: до національної збірної увійшли 20 спортсменів з області  

20 спортсменів з Дніпропетровщини представлятимуть Україні  на Паралімпіаді-2024 у Парижі. Вони боротимуться за нагороди у 8 видах спорту.

Читати...

Зелена відбудова області: у Кривому Розі шукають рішення щодо відновлення довкілля

16 серпня відбулася нарада за участі представників департаментів екології Дніпропетровської обладміністрації та голів громад області. Захід було присвячено реалізації проєкту міжнародної Програми «Чисте повітря для України» — «Зелена відбудова України: стале відновлення постраждалих від війни регіонів».

Читати...

ФК «Кривбас» просить змінити арбітра, який судив матч у москві

ФК «Кривбас» звернувся до УЄФА з проханням заміни турецького арбітра Арди Кардешлера, призначеного на матч плей-офф Ліги Конференцій 2024\2025 «Кривбас» Кривий Ріг, Україна – «Бетіс» Севілья, Іспанія, який відбудеться у найближчий четвер, 22 серпня у місті Кошице, Словаччина.

Читати...

Не нехтуйте сигналами тривоги!

Повітряна тривога оголошується тоді, коли сили протиповітряної оборони фіксують рух ворожих літаків у напрямку області, або отримують підтвердження про запуск балістичних ракет. Чимало військових професіоналів працюють цілодобово, аби вчасно сповістити й оберегти вас.

Читати...

У Кривому Розі солдат «підставив» друга з автоматом Калашникова

Отримавши повістку, криворіжець не став ігнорувати призов захищати Батьківщину від окупантів рф. Воювати почав на посаді стрільця-санітара у військовому званні «старший солдат».

Читати...