Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

3 Вересня, 2024

На Дніпропетровщині ще 8 тендерів винесли на розгляд робочої групи: у більшості фахівці зафіксували завищені ціни

Представники групи «Прозорість та підзвітність», яка створена при ОВА, продовжують моніторинг закупівель, що проводять в області.

Читати...

У Кривому Розі демонтували цегляну зупинку на КЦРЗ: чому?

Тролейбуси №8, 11, 13, 14 більше не зупинятимуться на зупинці «КЦРЗ».  Цегляну зупинку на кільці в напрямку вулиці М. Світальського нещодавно демонтували та виключили з переліку на маршрутах тролейбусів. Тепер тут будуть зупиняються лише маршрутки.

Читати...

Під Бахмутом 17 серпня росіяни убили криворіжця Максима Лєтунова

Під Бахмутом 17 серпня росіяни убили криворіжця Максима Лєтунова. Максим був машиністом електровоза шахтобудівельного управління рудника «Суха Балка». Там і повідомили цю гірку звістку.

Читати...

У Кривому Розі до початку навчального року ГМ «Проліска» «гоїть шрами» на пошкодженій будівлі закладу освіти (фото)

Незважаючи на руйнівні наслідки обстрілу Кривого Рогу 28 серпня, який завдав пошкоджень багатоповерхівкам, адміністративним будівлям і закладам освіти, життя в місті триває.

Читати...

У Кривому Розі багатодітна мати знову втрапила в халепу

Маючи на утриманні трьох малолітніх дітей, жінка не гербує забороненими законами справами. За останні декілька років була засуджена за різними статтями, але знову продовжує кримінальні злодіяння.

Читати...

Внаслідок частих осінніх засух на Дніпропетровщині за останні роки умови для сівби озимих зернових культур стали більш жорсткими: прогноз

Часте незадовільне зволоження ґрунту приводить до значного відставання початку сівби від оптимальних агрокліматичних строків. Однією із основних причин значного запізнення із сівбою, що приводить до затримки розвитку рослин, підвищеної зрідженості та недостатньої кущистості, є недостатнє зволоження ґрунту.

Читати...