Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

5 Вересня, 2024

У Кривому Розі розпочали масштабну реконструкцію лікарні №2 (фото)

На базі Криворізької мiської клінічної лiкарні № 2 (“тисячка”) провели робочу нараду разом із міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком та заступником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОВА) Юрієм Яндульським.

Читати...

У Кривому Розі на Східному триває капітальний ремонт магістрального трубопроводу (фото)

АТ «Криворізька теплоцентраль» активно готує теплові мережі до роботи в осінньо-зимовий період. Адже безаварійне проходження наступного опалювального сезону – це результат якісної підготовки теплового господарства у міжопалювальний період.

Читати...

У Кривому Розі дві жінки витрачали чужі гроші

Як вдалося встановити в ході слідства, банківську картку власниця забула у картоприймачі банкомату AT КБ «ПриватБанк». Саме тоді 5 листопада 2023 року приблизно о 12 годині 45 хвилин дві жінки перебували поряд і побачили цей факт.

Читати...

Мор риби в річці Саксагань у Кривому Розі: фахівці прокоментували ситуацію

Днями у соцмережах з’явилась інформація про мор риби у річці Саксагань. Фахівці взяли проби з водойми в районі 5-го Зарічного. Також вони перевірили воду на наявність збудників холери.

Читати...

У Кривому Розі продовжують будувати три «підземні школи» (фото)

У Кривому Розі реалізуються три проєкти з будівництва «підземних шкіл» – це ще й протирадіаційні укриття, які відповідають всім нормам. Школи будуть розташовані у віддалених мікрорайонах міста.

Читати...

Із Кривого Рогу крихітка поїхала в нову сім’ю (фото)

Спеціалістом служби у справах дітей, була організована передача дитини в присутності директора КЗ «Центра надання соціальних послуг Дубовиківської сільської ради», яка перебувала у КП «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» ДОР», в прийомну сімʼю.

Читати...

Заміна вікон, набори для утеплення, обігрівачі: міжнародні партнери допоможуть мешканцям області підготуватися до зими

Заступниця очільника регіону Надія Задорожна зустрілась із представниками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Партнери з УВКБ планують втілити в області декілька проєктів. Вони покликані допомогти підготуватися до зими тим, хто цього потребує.

Читати...