Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

10 Вересня, 2024

«Криворізька спеціальна школа «Сузір’я» ДОР» вже 85 років відкриває свої двері для дітей з порушеннями слуху та мовлення (фото)

Цьогоріч школа прийняла 19 першокласників, загалом тут навчаються 170 хлопчиків і дівчаток. У закладі розроблена власна система корекційно-розвиткових послуг з урахуванням індивідуальних потреб кожного учня

Читати...

Президент знову пропонує дозволити множинне громадянство: що у новому законопроєкті?

Президент Володимир Зеленський вчетверте ініціював законопроєкт про множинне громадянство. Він передбачає, що громадяни деяких країн зможуть отримати український паспорт за спрощеною процедурою. Перелік цих держав буде визначено пізніше.

Читати...

У Кривому Розі навіки спочиватиме луганчанин Максим Стародубов

У Кривому Розі знайшов свій останній спочинок захисник Максим Стародубов. Молодий чоловік був родом із Луганщини, працював на шахті. Коли на його землю прийшли російські зайди – вступив до лав ЗСУ, брав участь в АТО.

Читати...

У Кривому Розі стартував новий навчальний сезон унікального соціального проєкту «Університет третього віку» (фото)

Розпочав роботу вже другий у цьому році семестр Університету третього віку. Проєкт набирає обертів та все більшої популярності серед «золотого» покоління криворіжців.

Читати...

У суді Кривого Рогу слухали справу, як один військовий підстрелив іншого

Уродженець Закарпатської області, військовослужбовець за контрактом, разом із іншими солдатами перебував 25 листопада 2022 року о 16:20 на блокпосту, розташованому на автодорозі Нікопольське шосе в Довгинцівському районі Кривого Рогу.

Читати...