Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

12 Вересня, 2024

Юрій Вілкул привітав спортсменів, тренерів та працівників спортивної галузі міста з Днем фізичної культури і спорту (фото)

У Кривому Розі працює 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл (10 комунальних та 1 приватна), 118 спортивних клубів підприємств, організацій, фітнес-центрів, громадських організацій фізкультурно-спортивної направленості, спортивні секції підтримують 3 заклади вищої, 15 фахової передвищої, 13 професійно-технічної, 129 загальної середньої та 152 дошкільної освіти, в яких займається спортом більше 58 тис. мешканців.

Читати...

В АМКР відбулась екскурсія для учасників програми стажування GoPro

10 вересня в «АрселорМіттал Кривий Ріг» відбулась екскурсія для учасників програми стажування GoPro, під час якої молоді фахівці мали змогу ознайомитися з повним циклом виробництва.

Читати...

У Покровському районі тривають роботи щодо ремонту магістральних трубопроводів теплових мереж: де саме?

Аби у наступному опалювальному сезоні попередити аварійні ситуації, зменшити втрати тепла та технічно підготувати мережі до подачі тепла, фахівці АТ «Криворізька теплоцентраль» активно готуються до зими.

Читати...

Потреби регіону напередодні зими, шкільне харчування та робота амбулаторій: результати зустрічі з представниками ВООЗ

Команда ОВА зустрілася із делегацією Всесвітньої організації охорони здоров’я. Долучився й перший заступник очільника МОЗ Сергій Дубров. Обговорили першочергові потреби регіону. Зокрема й ті, що пов’язані з підготовкою до нового опалювального сезону.

Читати...

20 тис грн – і ти служиш у тилу: на Дніпропетровщині працівник ВЛК вимагав гроші у військового

Старший лейтенант медичної служби, член ВЛК військової частини, вимагав 20 000 грн у військовослужбовця за визнання останнього придатним для військової служби у військових частинах забезпечення, ТЦК, навчальних центрах. 

Читати...