Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

18 Вересня, 2024

Із Курщини на щиті повернувся криворізький воїн Олег Чувпило

Із Курщини на щиті повернувся криворізький воїн Олег Чувпило. Наш молодий краянин поліг на території рф 7 вересня, виконуючи бойове завдання. Учора хлопець знайшов вічний спочинок у рідній землі.

Читати...

Результат співпраці з американськими партнерами: у Держархіві області масштабна оцифровка фонду (фото)

Документи, найстаршим з яких понад сто років. Де зберігаються дані про народження і смерть, одруження і розлучення. У Держархіві області масштабна оцифровка фонду. Все завдяки співпраці з американською корпорацією. Її розпочали ще на початку 2024-го укладанням договору.

Читати...

Криворізькі газовики виконують технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання: вам надійде рахунок

Від початку року в Криворізькій філії «ГАЗМЕРЕЖІ» кипить додаткова робота: окремі бригади виконують технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання в багатоквартирних будинках.

Читати...

Стартував новий сезон «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»: команди запрошують реєструватися для участі

Розпочався новий сезон «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Команди вже можуть подавати заявки на участь у наймасштабніших учнівських змаганнях. Онлайн-реєстрація триватиме до 30 жовтня за посиланням.

Читати...

Як залишатись з електроенергією під час відключень: рішення експертів

Відключення електроенергії створюють дискомфорт і додають чимало хаосу у домашні справи. А якщо ще й робота з дому, то взагалі. Не відчувати відключень електроенергії можливо. Для цього достатньо встановити в приміщенні систему безперебійного живлення.

Читати...