Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

24 Вересня, 2024

АМКР запрошує на “Жіночий ярмарок вакансій” у співпраці з Криворізьким міським центром зайнятості

Цей захід – можливість мешканок міста дізнатись про працевлаштування та кар’єрні можливості в ПМТ “АреселорМіттал Кривий Ріг” та відкрити нові горизонти у виробничій сфері.

Читати...

Три вида роз, с которыми вашему саду позавидуют соседи

Роза — королева сада, не поспоришь. Эти цветы украшают любую клумбу, независимо от ландшафта и выбранных сортов роз. Но как выбрать розы, которые станут настоящей гордостью вашего сада и вызовут зависть у соседей?

Читати...

Три ліцеї Кривого Рогу увійшли до «десятки» найкращих у регіоні за підсумками НМТ

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» був складений рейтинг міст, регіонів, навчальних закладів за результатами національного мультипредметного тесту 2024 року.

Читати...

На стінах Кривого Рогу з’явився новий мурал-оберег (фото)

Новий мурал у Металургійному районі створений художником Ігорем Ветушинським у вигляді сучасного українського воїна з пронизливим поглядом Тараса Шевченка нагадує нам, що боротьба за Україну триває.

Читати...

У Кривому Розі солдат викруткою поранив чоловіка

У матеріалах цієї справи значиться, що на місці пригоди було вилучено екстракт канабісу загальною масою 0,1655 грамів, скляну колбу, дві частини пластикової пляшки, пластиковий ковпачок, металевий ковпачок, металеву трубку.

Читати...

Матеріали для ремонту і благоустрою за завищеними цінами: група «Прозорість та підзвітність» розглянула ще 12 закупівель

В ОВА на чергове засідання зібралися представники групи «Прозорість та підзвітність». Розглянули дванадцять тендерів, проведених у Дніпровському, Криворізькому та Синельниківському районах. До кожного питання по вартості матеріалів для проведення ремонтних робіт і благоустрою.

Читати...