Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

1 Жовтня, 2024

Мешканець Кривого Рогу організував незаконну приватизацію землі рекреаційного призначення на Рахівщині

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів за оперативного супроводу співробітників Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області викрили чотирьох осіб, які незаконно заволоділи рекреаційними землями однієї з територіальних громад Рахівщини.

Читати...

Поблизу Кривого Рогу рибалка «навудив» на 160 000 гривень збитків

29 вересня 2024 року рибпатрульні Дніпропетровщини викрили грубе порушення правил рибальства на Карачунівському водосховищі, поблизу с. Вільне Криворізького району Дніпропетровської області.

Читати...

Не паліть суху траву та листя — це небезпечно для здоров’я та карається законом!

Щороку з наближенням осені розпочинається сезон паління листя, сухої трави та інших рослинних решток. Найчастіше випадки паління багать спостерігаються на території приватних домоволодінь.

Читати...

У Кривому Розі чоловік у формі технічно вкрав у магазині солодощі (відео)

Достоіменно невідомо, чи має чоловік пряме відношення до військової справи, або просто носить камуфляж. Але це не завадило йому прийти до торгівельної точки в районі Ювілейний та поцупити велику коробку зі смакликами.

Читати...

Вчора у Кривому Розі привітали бібліотекарів з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек! (фото)

Щороку, 30 вересня, в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди привітали і працівників бібліотечної сфери Кривого Рогу.

Читати...